Eindelijk in Bolivia!!! - Reisverslag uit Santa Cruz de la Sierra, Bolivia van Anique Hoekstra - WaarBenJij.nu Eindelijk in Bolivia!!! - Reisverslag uit Santa Cruz de la Sierra, Bolivia van Anique Hoekstra - WaarBenJij.nu

Eindelijk in Bolivia!!!

Door: Anique

Blijf op de hoogte en volg Anique

21 Oktober 2009 | Bolivia, Santa Cruz de la Sierra

¡Hola!

Hier dan het al enigszins toegezegde berichtje:
We zijn in BOLIVIA!!! (na op Schiphol al met ´n half uur vertraging te starten ging het met behoorlijk veel geschud en geslinger (turbulentie...) naar Madrid waar we 3u vertraging hadden, een iets rustigere vlucht naar Sao Paulo waar we weer een eeuwigheid van 8u moesten wachten - pluspunt waren de goed uitziende Braziliaanse mannen ;) - , de 3de vlucht naar Santa Cruz over land nog platter dan NL met alleen maar akkers, akkers en nog meer akkers - maar geen huizen/wegen (???) - en tenslotte het wilde ritje met de taxi naar het hostel.... Maar we zijn er!! veilig en wel!

en dan morgenvroeg ´t laatste stuk: met de bus over de hobbeldebobbelweg door ´t oerwoud (in het regenseizoen..!!) naar Villa Tunari.
We hebben er zin in!!!

Misschien tot snel..

x

• 22 Oktober 2009 - 05:09

Mama:

lieve anique,wat fijn om zo snel iets van je te horen en dat jullie in santa cruz zijn. ik hoop dat de rit vandaag een beetje meer meevalt dan de vluchten. heel veel liefs van mama.(heel goed idee van de hoofdbalk ...)

• 22 Oktober 2009 - 07:01

Bianca Hoekstra:

Nou dat was een lekker reisje zo te lezen. Hoop dat de busreis een beetje meevalt voor jullie. Veel liefs van ons 4tjes

• 22 Oktober 2009 - 09:44

Sascha:

heey meid,

lees net je berichtje, lekker fijn zo'n reis met turbelentie,ma in ieder geval wel fijn da je toch goed aangekomen bent. haha die braziliaanse mannen had ik ook wel willen zien :P

veel plezier en succes

gr xxx

• 23 Oktober 2009 - 08:27

Stéphanie:

Hahaha je moet er wat voor over hebben om er te komen he:P Maar ben blij dat je veilig bent aangekomen. Laat die Braziliaanse mannen wel nog ff met rust he, dat mag allemaal pas na 2 weken ;)

Vond het trouwens echt super lief dat je chocomel voor me hebt achtergelaten bij kiko. Denk dat ik daar vandaag maar eens van ga genieten. En het sudokoboekje is ook al ingewijd ;)

Maar ja, veel plezier daar en hopelijk tot snel!

Dikke kus x

• 24 Oktober 2009 - 10:44

Chris:

Heej oud-collega ;)
    Aardig reisje al achter de kiezen. Nu kan het echt beginnen dus. Have fun!!!! Groetjes, Chris

• 24 Oktober 2009 - 12:25

Monique Landman:

Hey meis,

Ik wil je heeeeeeeeeeeel veel plezier wensen op je reis!! Geniet ervan en hopenlijk mag je veel leuke dingen beleven. AL een fijn begin gehad met die turbulentie, lange wachttijd en hobbelige wegen ;). Ik ben benieuwd naar je volgende berichten!

Heel veel liefs, Monique

• 27 Oktober 2009 - 08:29

Bert Hoekstra:

Heej Anique,
    Ik ben erg benieuwd hoe 't met je is en hoe je 't daar vindt (Letty, de bevolking, de omgeving, 't werken met al die dieren).
    En als je toegang tot internet hebt....

Heel veel liefs en dikke kus,
    je vader

Machu Picchu

22 April 2010

Mijn verjaardag
Anique

¡Bienvenido! heey iedereen, toch maar 'n poging om jullie 'n beetje op de hoogte te houden van mijn reis door Zuid-Amerika. Ik benadruk 'n POGING, want misschien komt er weer helemaal niets van terecht en laat k slechts 1x in de 3 maanden iets van me horen... Maar goed, 20 okt vertrek ik samen met Lettie naar Santa Cruz, Bolivia om daar in de 'buurt' (als 'n 12u rijden met de bus) aan de rand van 't oerwoud vrijwilligerswerk te gaan doen in 'n soort van dierenopvang (voor de geïnteresseerden: intiwarayassi.org). Daarna ga ik, vooralsnog in m'n uppie, Bolivia, Peru, Chili en Argentinië verkennen.

Actief sinds 22 Sept. 2009