Terug in Bolivia :) - Reisverslag uit Copacabana, Bolivia van Anique Hoekstra - WaarBenJij.nu Terug in Bolivia :) - Reisverslag uit Copacabana, Bolivia van Anique Hoekstra - WaarBenJij.nu

Terug in Bolivia :)

Door: Anique

Blijf op de hoogte en volg Anique

02 Mei 2010 | Bolivia, Copacabana

Ja sinds gisterochtend ben k weer in Bolivia en het is feest hier in Copacabana. 3 dagen lang ´n soort van carnaval! (waarom weet k nog steeds niet, maar goed...) Het is in ieder geval ´n gezellige kleurige bedoening, zeker nu ´t zonnetje zich ook laat zien. Ze beginnen hier echter al heel vroeg met toeteren: rond half 7 ´s ochtends... Het enige dat echt dom is (en ja sorry, typisch Bolivia) is dat er geen geldautomaat in het hele dorp is en ook bij de bank kan k geen geld opnemen... ´t is het eerste dorp na de grensovergang, het is toeristisch, het is feest, maar nee... Gelukkig heb k nog ´n restje Bolivianos van de vorige keer Bolivia. Hopelijk genoeg tot La Paz... En anders maar ff lenen van aardige medereizigers. Vanmiddag gaan we naar Isla del Sol, 1 nachtje op het eiland en dan morgen naar La Paz.

x

• 02 Mei 2010 - 20:32

Bert Hoekstra:

Heej lieve schat,

Is het gelukkig toch nog goed gekomen met die strike, hè.
    Lukt het je nu nog wel om alle dingen te doen die je gepland had?
    Morgen heb ik iets meer tijd voor een uitgebreidere reactie. Tot dan.

Heel veel liefs en de bekende dikke knuffel,
    je vader

• 02 Mei 2010 - 20:40

Mama:

Hoi Niki, ja dat blijft een rare bedoening, wel internet en geen geld kunnen opnemen bij de bank. Het zal echter ook wel lukken om verder te komen. Je pakketje met de CD's is wel goed aangekomen, weer een geruststelling. Vandaag heb ik samen met papa en Bart weer eens een mineralenbeurs bezocht na vele jaren, dat was leuk. Verder is FC Twente vandaag landskampioen geworden, tot groot genoegen van Ben (heeft met voetbal te maken!)
    Schat, veel liefs en mooie tochten deze laatste dagen en tot snel, mama.

• 04 Mei 2010 - 16:38

Bert Hoekstra:

PS. Shit en sorry. Er is iets misgegaan bij het publiceren met de :-) en :-(.
    Als je ergens een J ziet staan dan was dat bedoeld als :-), de L zou een :-( moeten zijn.

• 05 Mei 2010 - 14:20

Stéphanie:

Heeej schattebout!!

Je moet ff een heeeeel mooie foto maken, binnen het thema "Fairtrade - Een wereld van cultuur". Dan kan ik die namelijk opsturen en wereldwinkel cadeaubonnen winnen!! :D:D Dat klinkt wel leuk toch? :P Je foto wordt beoordeeld op onderwerp, compositie en orginaliteit.

Oh en ik wil je alvast zeggen dat je echt heel erg moet oppassen als je terugkomt dat er nergens in je tas drugs wordt gestopt. Dat heb k namelijk met mama op tv gezien en dan zit je echt de rest van je leven vast, ook al ben je onschuldig.

Maar ja, ik wens je nog een super vette laatste week!!

xxxx

• 07 Mei 2010 - 00:52

Anique:

Jippie, morgen Huayna Potosi (6088m):D :D !!! (3 dagen, dus ´t laatste wat k hier ga doen...) en oh ja papa, als je je afvraagt wat er met mijn rekening aan de hand is..: k ben aan ´t shoppen geslagen :D !
    Step, k zal m´n best doen! x

• 07 Mei 2010 - 07:23

Mama:

Lieve Niekje, heel veel succes bij deze klim. Ik weet niet hoeveel meter je daadwerkelijk zelf moet klimmen maar dat zal niet gering zijn !
    Wat een afsluiting van je reis om op zo'n. hoogte te staan. Ik ben heel benieuwd hoe je dat ervaart en naar die foto's. Wat zou ik nog graag een keer jong en gezond zijn om zoiets zelf mee te maken (het mens wordt echt oud zoals je merkt).
    Lieve schat geniet ervan en tot over een paar dagen!.

• 07 Mei 2010 - 16:09

Ben:

Heel veel plezier de laatste dagen,en ik hoop dat je helder weer zult hebben tijdens je beklimming .Groetjes Ben.

• 09 Mei 2010 - 08:26

Gerard&Mieke/:

Hoi Anique,
    Veel groetjes en een goede thuisreis gewenst!
    We hebben al goed weer besteld.Ook tante Jeannette en oom Ber wensen je alle goeds toe,doei..veer zien us ..zeggen ze in Mestreech.M en G/J en B.

Verslag uit: Bolivia, Copacabana

Machu Picchu

22 April 2010

Mijn verjaardag
Anique

¡Bienvenido! heey iedereen, toch maar 'n poging om jullie 'n beetje op de hoogte te houden van mijn reis door Zuid-Amerika. Ik benadruk 'n POGING, want misschien komt er weer helemaal niets van terecht en laat k slechts 1x in de 3 maanden iets van me horen... Maar goed, 20 okt vertrek ik samen met Lettie naar Santa Cruz, Bolivia om daar in de 'buurt' (als 'n 12u rijden met de bus) aan de rand van 't oerwoud vrijwilligerswerk te gaan doen in 'n soort van dierenopvang (voor de geïnteresseerden: intiwarayassi.org). Daarna ga ik, vooralsnog in m'n uppie, Bolivia, Peru, Chili en Argentinië verkennen.

Actief sinds 22 Sept. 2009