Auckland zaterdagavond... - Reisverslag uit Auckland, Nieuw Zeeland van Anique Hoekstra - WaarBenJij.nu Auckland zaterdagavond... - Reisverslag uit Auckland, Nieuw Zeeland van Anique Hoekstra - WaarBenJij.nu

Auckland zaterdagavond...

Door: Anique

Blijf op de hoogte en volg Anique

11 September 2010 | Nieuw Zeeland, Auckland

Zie deze link:

en na misschien iets te veel bourbons... http://www.youtube.com/watch?v=x5wbvFvolKA

jaa... en na zeker te veel alcohol, maar dit kwam al eerder helemaal out of the blue http://www.youtube.com/watch?v=10wNXtvYPhM&feature=channel

xxx

• 11 September 2010 - 09:02

Stéphanie:

Hahahahaha, stelletje mafkezen, jullie passen wel echt bij elkaar he :P.
    Voel me wel vereerd dat jullie m'n stem erbij misten.

• 11 September 2010 - 09:33

Bert Hoekstra:

Heej Niekske en Jama,

Inderdaad, stelletje mafkezen, Stéphanie heeft helemaal gelijk!
    Missen jullie mijn stemgeluid overigens niet? ")
    En hebben jullie trouwens niets beters te doen?
    Zoals huizenjacht, solliciteren, uitgaan, whatever. :-)

Hoe het ook zij, wederom heel veel liefs en een dikke knuffel (sorry Jama, alleen voor Anique :-) ),
    je vader / Bert

(binnenkort volgt het nieuws wel weer).

• 11 September 2010 - 10:03

Lin:

Hahahahah super grappig!!!
    Spreek je snel weer op Skype!! xxx

• 11 September 2010 - 11:22

Bart:

Het lijkt er op dat je je daar thuis begint te voelen. Mooi zo.

Laat ik net vandaag een Bourbon in huis gehaald hebben. Maar van mij geen filmpjes op YouTube hoor!

Groetjes

Bart

• 12 September 2010 - 07:10

Mama:

Tja wat moet mam daar op zeggen!
    Als je in Auckland dan toch niet kan uitgaan dan doen jullie in ieder geval goed je best om er
    iets van te maken.
    Lieve schat, ik ben blij voor jullie dat dit kan.
    Weer heel veel liefs van mam.

Anique

¡Bienvenido! heey iedereen, toch maar 'n poging om jullie 'n beetje op de hoogte te houden van mijn reis door Zuid-Amerika. Ik benadruk 'n POGING, want misschien komt er weer helemaal niets van terecht en laat k slechts 1x in de 3 maanden iets van me horen... Maar goed, 20 okt vertrek ik samen met Lettie naar Santa Cruz, Bolivia om daar in de 'buurt' (als 'n 12u rijden met de bus) aan de rand van 't oerwoud vrijwilligerswerk te gaan doen in 'n soort van dierenopvang (voor de geïnteresseerden: intiwarayassi.org). Daarna ga ik, vooralsnog in m'n uppie, Bolivia, Peru, Chili en Argentinië verkennen.

Actief sinds 22 Sept. 2009